Det där ordet "oskuld"

En defination över att man inte har haft sex. Men att ha sex kan du göra på massor av olika vis så som oralsex, vaginalsex, analsex m.m. Sex har en stor mängd olika betydelser och utförande.

Nu för tiden har ordet endrat form och är någonting som är dåligt att vara, ett ord som skapar krav och hets på ungdomar. Ordet är i min mening ett väldigt töntigt och uttjatat ord. Jag menar att ordet har fått en betydelse som om personen i fråga aldrig blivit rörd och lever i celibat. Och så är inte 99% av fallen är jag säker på!
Att säga att man är oskuld ska vara någonting fint, någonting att se upp till (om personen genom egna val har valt att vara det). En person som inte vill bli påtvingad någonting, en person som vet vad den vill.

Vad tycker ni räknas som oskuld? Ska det verkligen betyda att man helt enkelt inte har haft kuken i fittan? Betyder det då att en homosexuell person kommer vara oskuld hela livet? Blir man av med oskulden första gången man rör någon annans kön, eller när någon annan rör ditt? Det är något att tänka till på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0